Kuchnia ze smakiem

Galareta drobiowa

Opis

Podawać z plastrem cytryny.

Składniki

Sposób przyrządzenia

Odmierzyć litr wody, ugotować podudzia z dodatkiem włoszczyzny i przypraw. Czosnek obrać, przepuścić przez praskę. Przygotować 4 salaterki, włożyć pocięte mięso, przeciśnięty czosnek. Żelatynę rozpuścić w niewielkiej ilości rosół. Wymieszać z pozostałym bulionem, zalać mięso. Udekorować marchwią i groszkiem. Pozostawić do zastygnięcia.
 

Ocena przepisu

Czas przyrządzenia Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 2 godz
Ile porcji Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 4547

Dodany przez :

ondrasz

ondrasz

Data dodania: 2008-10-16

Zobacz także:

Zdjęcia

Galareta drobiowa
ondrasz#

Dodane przez:

ondrasz

2008-10-16
Galareta drobiowa
ondrasz#

Dodane przez:

ondrasz

2008-10-17
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Tagi

Zobacz wszystkie (2)

Komentarze

Do przepisu na: Galareta drobiowa

!michał#

!michał

2010-05-27 20:08:38

bardzo pyszne
!lola#

!lola

2008-10-17 18:43:32

Dzisiaj zrobilam i bardzo smaczne, moze byc jako przystawka

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Wszelkie prawa zastrzeżone ZjedzTo.pl 2008-2013