Kuchnia ze smakiem

Jajka gotowane bez skorupki

Składniki

Sposób przyrządzenia

Wlewamy wodę do rondelka, dodajemy ocet i zagotowujemy. Jajka wybijamy ze skorupek, na talerz i ostrożnie wlewamy do rondelka. Gotujemy około 6-7 minut. Ogórek kroimy na plasterki i posypujemy solą. Jajka podajemy z chlebem oraz ogórkiem.
 

Ocena przepisu

Czas przyrządzenia Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 1442

Dodany przez :

Trishelle

Trishelle

Data dodania: 2009-11-18

Zobacz także:

Zdjęcia

Jajka gotowane bez skorupki
Trishelle#

Dodane przez:

Trishelle

2009-11-18
Jajka gotowane bez skorupki
Trishelle#

Dodane przez:

Trishelle

2009-11-18
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Tagi

Komentarze

Do przepisu na: Jajka gotowane bez skorupki

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Wszelkie prawa zastrzeżone ZjedzTo.pl 2008-2013