Kuchnia ze smakiem

Jajko gotowane bez skorupki

Opis

Mniej kaloryczny sposób na jajka sadzone.

Składniki

Sposób przyrządzenia

Wodę zagotować. Jajko rozbić i delikatnie wylać na gotującą się wodę, posolić. Gotować, aż do ścięcia się białka. Wyłowić łyżką cedzakową. Na koniec można posypać przyprawami (papryka słodka, bazylia, oregano itd)
 

Ocena przepisu

Czas przyrządzenia Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 5 min
Ile porcji Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 1662

Dodany przez :

mama_Macka

mama_Macka

Data dodania: 2010-04-30

Zobacz także:

Zdjęcia

Jajko gotowane bez skorupki
mama_Macka#

Dodane przez:

mama_Macka

2010-04-30
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Tagi

Komentarze

Do przepisu na: Jajko gotowane bez skorupki

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Wszelkie prawa zastrzeżone ZjedzTo.pl 2008-2013