Kuchnia ze smakiem

Karkówka z patelni

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mięso myjemy, kroimy na plastry o grubości około 1 cm, przyprawiamy solą, pieprzem, papryką i czosnkiem. Wkładamy w zamkniętym pojemniku na kilka godzin do lodówki. Smażymy z obu stron na patelni. Podajemy z ziemniakami lub pieczywem.
 

Ocena przepisu

Czas przyrządzenia Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 1042

Dodany przez :

robbo

robbo

Data dodania: 2010-07-22

Zobacz także:

Zdjęcia

Karkówka z patelni
robbo#

Dodane przez:

robbo

2010-07-22
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Tagi

Komentarze

Do przepisu na: Karkówka z patelni

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Wszelkie prawa zastrzeżone ZjedzTo.pl 2008-2013