Kuchnia ze smakiem

Kiełbasa smażona z cebulą

Opis

Można podawać z sosem chrzanowym, musztardą, bądź keczupem.

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kiełbasę pociąć na porcje, ponacinać w poprzek. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu. Cebulę obrać, pokroić w krążki, smażyć razem z kiełbasą na złoty kolor.
 

Ocena przepisu

Czas przyrządzenia Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 30057

Dodany przez :

Fenek

Fenek

Data dodania: 2008-09-12

Zobacz także:

Zdjęcia

Kiełbasa smażona z cebulą
Fenek#

Dodane przez:

Fenek

2008-09-12
Kiełbasa smażona z cebulą
Fenek#

Dodane przez:

Fenek

2008-09-30
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Tagi

Zobacz wszystkie (5)

Komentarze

Do przepisu na: Kiełbasa smażona z cebulą

2012-03-22 08:57:05

Przepis super, też tak często robię ;)

2012-01-15 18:12:35

dobry pomysł na szybki obiad :)
!tomek paszowice#

!tomek paszowice

2011-01-15 11:32:29

a ja wam mowi, ze najlepiej smakuje z masłem (ozechowym oczywiscie)
!smakosz kiełbaskowy#

!smakosz kiełbaskowy

2010-05-12 19:04:38

ja to tam wole z dżemem najlepei morelowym kolory sie ze soba dopelaniaja
!Gerta#

!Gerta

2009-02-06 12:01:32

A jak ja lubie ta kielbaske, jest super i jej tluszczyk, mozna dodac majonezu, tez smakuje super

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Wszelkie prawa zastrzeżone ZjedzTo.pl 2008-2013