Kuchnia ze smakiem

Pieczarkowy farsz do zapiekanek

Opis

Doskonały składnik zapiekanek, pizz. Sprawdza się też jako farsz do pierogów, czy wytrawnych naleśników. Najlepiej smakuje jako składnik kanapek pieczarkowych :-)

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pieczarki oczyścić, umyć i jeśli potrzeba to obrać kapelusze.
Następnie pokroić w drobna kostkę.

Cebule obrać, umyć w zimnej wodzie i również drobno skroić.

W misce wymieszać pieczarki i cebulę. Wlać oliwę, przyprawić sola, pieprzem i pieprzem cayenne.
 

Ocena przepisu

Czas przyrządzenia Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 22078

Dodany przez :

filifionka

filifionka

Data dodania: 2008-11-19

Zobacz także:

Zdjęcia

Pieczarkowy farsz do zapiekanek
filifionka#

Dodane przez:

filifionka

2008-11-19
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Tagi

Zobacz wszystkie (3)

Komentarze

Do przepisu na: Pieczarkowy farsz do zapiekanek

!viola#

!viola

2011-11-03 19:04:13

ale co nie smażymy?
!kurak2om#

!kurak2om

2008-12-10 17:28:11

super
!Sonia#

!Sonia

2008-11-20 07:22:16

Bardzo dobry, polecam

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Wszelkie prawa zastrzeżone ZjedzTo.pl 2008-2013