Kuchnia ze smakiem

Ryż różowy o smaku czosnkowym

Składniki

  • ryż 20 dag
  • rosół 1 litra
  • sok z buraków ćwikłowych 1 łyżka
  • czosnek granulowany 1 łyżeczka

Sposób przyrządzenia

Ryż zalewamy wrzącym rosołem dodajemy sok z buraków ćwikłowych i czosnek do smaku.Gotujemy do miękkości.Odcedzamy.Dodatek do dań.
 

Ocena przepisu

Czas przyrządzenia Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1256

Dodany przez :

halina

halina

Data dodania: 2010-02-24

Zobacz także:

Zdjęcia

Ryż różowy o smaku czosnkowym
halina#

Dodane przez:

halina

2010-02-24
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Tagi

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Ryż różowy o smaku czosnkowym

2012-03-30 20:56:51

Niesamowite, przy okazji zrobię tak do mięsa

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Wszelkie prawa zastrzeżone ZjedzTo.pl 2008-2013