Kuchnia ze smakiem

Śledź smażony w zalewie octowej

Składniki

Sposób przyrządzenia

Śledzia patroszymy, myjemy, obtaczamy w bułce smażymy na oleju. Wodę zagotowujemy z octem, cukrem i przyprawami i cebulą pokrojoną w plastry. Przekładamy śledzie do słoika, zalewamy zalewą. Odstawiamy na 24 godziny.
 

Ocena przepisu

Czas przyrządzenia Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1699

Dodany przez :

Bocja

Bocja

Data dodania: 2010-05-31

Zobacz także:

Zdjęcia

Śledź smażony w zalewie octowej
Bocja#

Dodane przez:

Bocja

2010-05-31
Śledź smażony w zalewie octowej
alaaa#

Dodane przez:

alaaa

2010-05-31
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Tagi

Komentarze

Do przepisu na: Śledź smażony w zalewie octowej

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Wszelkie prawa zastrzeżone ZjedzTo.pl 2008-2013