Kuchnia ze smakiem

Śledzie "po włosku"

Składniki

Sposób przyrządzenia

Do ugotowanego al dente makaronu dodajemy 2 łyżki oliwy z oliwek i kilka listków posiekanej bazylii i melisy. Przed podanie posypać parmezanem.
Oliwki, melisę i bazylię posiekać, wymieszać z łyżką oliwy i łyżeczką parmezanu. Filety posmarować masą i włożyć do lodówki na 30 minut. Mozzarellę pokroić w plastry, ułożyć na filetach, zwinąć, spiąć wykałaczkami, oprószyć mąką, smażyć na patelni ok. 15 minut. Podawać z przygotowanym wcześniej makaronem spaghetti.
 

Ocena przepisu

Czas przyrządzenia Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1213

Dodany przez :

emka_9

emka_9

Data dodania: 2010-04-28

Zobacz także:

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Tagi

Komentarze

Do przepisu na: Śledzie "po włosku"

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Wszelkie prawa zastrzeżone ZjedzTo.pl 2008-2013