Kuchnia ze smakiem

Surówka z kapusty kiszonej i koperku

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kapustę pokroić.
Cebule i jabłko umyć i obrać.
Jabłko zetrzeć na tarce, a cebule drobno posiekać.

Koperek umyć, osuszyć i drobniutko posiekać.

W salaterce wymieszać kapustę, cebulę, jabłko i koperek. Wlać oliwę i posypać świeżo zmielonym pieprzem. Wymieszać i podawać.
 

Ocena przepisu

Czas przyrządzenia Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1033

Dodany przez :

riddick

riddick

Data dodania: 2008-11-09

Zobacz także:

Zdjęcia

Surówka z kapusty kiszonej i koperku
riddick#

Dodane przez:

riddick

2008-11-20
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Tagi

Komentarze

Do przepisu na: Surówka z kapusty kiszonej i koperku

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Wszelkie prawa zastrzeżone ZjedzTo.pl 2008-2013