Kuchnia ze smakiem

Syrop z pigwy

Opis

Pigwa to bomba witaminowa

Składniki

Sposób przyrządzenia

Owoce pigwy umyć, wydrążyć pestki i pokroić w cienkie plasterki. Krojoną pigwę dajemy do słoja przesypując cukrem. Dajemy do ciepłego miejsca na około 4-5 dni mieszając raz dziennie. Wytworzony syrop rozlać do słoików i pasteryzować około 10 min.
 

Ocena przepisu

Czas przyrządzenia Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 5 min
Ile porcji Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1189

Dodany przez :

alaaa

alaaa

Data dodania: 2010-01-30

Zobacz także:

Zdjęcia

Syrop z pigwy
alaaa#

Dodane przez:

alaaa

2010-01-30
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Tagi

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Syrop z pigwy

!beata-handke@wp.pl#

!beata-handke@wp.pl

2013-12-10 21:53:46

Kupiłam, zrobiłam sugerując się przepisami, spróbowałam i jutro idę kupić więcej i zrobię tego więcej!!!

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Wszelkie prawa zastrzeżone ZjedzTo.pl 2008-2013