Kuchnia ze smakiem

Udziec z indyka

Opis

Podawać jako główne danie.

Składniki

Sposób przyrządzenia

Udziec z indyka oprószyć solą, pieprzem i curry. Odstawić do lodówki na 2 godziny. Do garnka wlać wody, tyle by pokryła mięso, włożyć porcje indyka, dodać liść laurowy i cebulę. Gotować do 1 godziny. Po czym wyjąć, przełożyć do naczynia żaroodpornego, opiekać 10-15 minut.
 

Ocena przepisu

Czas przyrządzenia Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 3786

Dodany przez :

Harry_Potter

Harry_Potter

Data dodania: 2008-10-25

Zobacz także:

Zdjęcia

Udziec z indyka
Harry_Potter#

Dodane przez:

Harry_Potter

2008-10-25
Udziec z indyka
Harry_Potter#

Dodane przez:

Harry_Potter

2008-10-25
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Tagi

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Udziec z indyka

!Dosia#

!Dosia

2008-10-26 13:07:27

Bardzo smaczne, delikatne, polecam

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Wszelkie prawa zastrzeżone ZjedzTo.pl 2008-2013