Kuchnia ze smakiem

Zupa mięsno-warzywna

Składniki

Sposób przyrządzenia

Włoszczyznę umyć, obrać, pokroić w kostkę. Mięso podzielić na kawałki bądź pokroić również w kostkę. Cebulę posiekać. Kostkę warzywną rozkruszyć i wrzucić do gotującej się w garnku wody. Dodać warzywa i mięso do zupy. Wszystko gotować na małym ogniu. Ziemniaki obrać, pokroić w kostkę i dodać do reszty. Doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Szczypior posiekać i dodać do zupy z masłem, curry oraz natką pietruszki.
 

Ocena przepisu

Czas przyrządzenia Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 461

Dodany przez :

Martinus

Martinus

Data dodania: 2011-06-28

Zobacz także:

Zdjęcia

Zupa mięsno-warzywna
wazka2008#

Dodane przez:

wazka2008

2011-12-20
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Tagi

Komentarze

Do przepisu na: Zupa mięsno-warzywna

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Wszelkie prawa zastrzeżone ZjedzTo.pl 2008-2013